Vožd komerc iz Osečine proizvodi robusne i izdržljive pontone tako da možete da zamenite burad koja curi, trule plovke ili zarđale čelične pontone koji cure na vašem doku, sa našim doživotno garantovanim pontonskim plovcima, proizvodimo pontone od plastike. Takođe su savršeni za izgradnju pontonskih objekata koji počinju da se rade od samog početka.

Naši pontoni su dostupni u obliku valjaka manih i većih prečnika, dužina po potrebi ili sa jednim suženim krajem ako želite da vučete ili dodate motor na svoju dok. Pontoni sa vrhovima su poznati kao pontoni za trimarane i katamarane. Oba su napravljena od polietilenske cevi sa debelim zidovima koja se koristi u podzemnim rezervoarima (oni trpe dodatna opterećenja), tako da znate da je naš ponton napravljen da traje. Takođe imaju nosače, što olakšava izgradnju vašeg doka i pričvršćivanje pontona.

Pontoni za marine i dokove

Odradili smo veliki broj pontona za marine i dokove i u potpunosti smo u mogućnosti da stojimo iza našeg proizvoda sa garancijom. Naši izdržljivi pontoni su veliko poboljšanje u odnosu na čelične pontonske dokove i talasne barijere za komercijalne primene. Bez održavanja i bez šanse za curenje, pucanje od zamora, rđanje ili rupe od iglica, naši pontoni debelih zidova od biće poslednji pontoni koji su vam ikada potrebni. Od kaveza za akvakulturu i ribnjaka na Drini ili nekom jezeru, marine u nemrnim rekama i jezerima ili pristanište za vikendicu, možemo sve to…i za manje od čeličnog pontona, svaki put! I sa garancijom da će trajati duže od bilo kog materijala!!

 

Nudimo pontone standardne dužine od 6, 8, 12 metara kao i duže po potrebi, za rad po principu uradi sam, ali redovno gradimo mnogo veće pontone u delovima do preko 20 metra dužine. Pozovite nas da razgovaramo o vašim potrebama.

Naši plutajući dokovi od pontona idealni su kao kavezi za ribnjake. Promena nivoa vode ili pomeranje kaveza pa čak i od leda ne utiču na naše plutajuće dokove. Plastični pontoni će uvek biti ravan i čvrst, neće se spuštati, truliti ili se pomerati tokom vremena.

Vozd komerc pontoni za splavome marine dokove ribnjake su napravljeni od neverovatno izdržljive polietilenske cevi. Smrzavanje u ledu ne oštećuje dokove izgrađene sa našim plastičnim pontonima, neće se raspadati ili trunuti, rđati kao čelik, izlagati se sunčevim zracima, niti ih životinje pojedu. Ekološki prihvatljiva pristaništa napravljena sa plastičnim pontonima za splavove marine i dokove plovcima je poslednja dok će vam ikada trebati i napravljena je uz najfiniju pažnju i kvalitetnu izradu. Stojimo iza naših pontona sa dugotrajnom garancijom.