Plastične pvc ograde urađene su od dugotrajnog, postojanog na UV zračenje, kvalitetnog PVC materijala otpornog na sve uticaje. Cena pvc ograde je minimalna u odnosu na njenje prednosti. Pvc ograde su urađene od sto posto reciklažnog materijala, tako da za razliku od drugih ne zagađuju životnu sredinu. Nije im potrebno nikakvo dodatno održavanje. Naše pvc ograde nije potrebno farbati, izrađena je od petokomornog pvc profila i montira se na jednostavan način na sve vrste materijala. Imamo i pvc ograde u braon boji.

profil-pvc-ograda

Naša pvc ograda je veće debljine zida od ostalih proizvođača. Pogledajte u galeriji proizvoda kako igledaju kuće sa našim pvc ogradama

Pvc ograda se prodaje po dužnom metru zajedno sa čepom. Dimenzije naše pvc ograde su 75 x 25, ima veću debljinu i jačinu od ostalih proizvođača. Pvc ograde su pogodne kao ograde za terase, ograde za dvorišta, ograde za balkone. Odlično se uklapaju na kućama na kojima je već postavljena pvc stolarija.

Kod nas možete naručiti pvc ograde braon boje!

Cena montaže naše pvc ograde je mnoga manja od cene sa pričvršćivanjem hromiranim vijcima. Kontaktirajte nas kako bi vam poslali cenovnik naših proizvoda.

pvc ograda braon boje

Kontakt telefon za više informacija / naručivanje: 063 215 069

[:]