Plastični elipsasti rezervoari se rade uglavnom u vertikalnoj verziji sa i bez revizionog otvora, priključcima za dovod i odvod, nivokazima.

Elipsasti plastični rezervoari rade se u zapreminama od 500, 1000, 1500, 2000 i 2500 litara. Imaju ugrađen nivokaz za pokazivanje nivoa tečnosti. Najviše se koriste u stambenim objektima za snabdevanje vodom, tamo gde bi vertikalni rezervoari ili cisterne za vodu zauzimale mnogo više prostora.
Elipsati plastični rezervoari su izrađeni od polietilena visoke gustine PEHD postojani su na temperaturama od -30 do + 60 stepeni Celzijusa, ovaj materijal je stabilizovan na UV zračenje. Ne odaju miris, niti primaju miris materija koje se u njima nalaze, pa se mogu koristiti za:

Elipsasti rezervoari

ušteda prostora

Štedi prostor

Elipsasti rezervoari mogu da prođu kroz vrata i štede prostor

Nedostatak vode

Anuliraju nedostak vode za piće ili tehničke vode

Za kuće i vikendice

Idealni za domačinstva, kućnu upotrebu i vikendice

Rešite problem ograničenog prostora – elegantno!

Da li ste ograničeni prostorom, ali vam treba veća rezerva vode, goriva, nafte ili hemikalija? Naše elipsasti plastični rezervoari su stilsko i praktično rešenje!

Maksimizirajte prostor: Elipsasti oblik omogućava im da stanu u uže prostore nego standardni rezervoari, čuvajući dragoceni prostor za vas.

Izdržljive i sigurne: Izrađene od robustnog polietilena visoke gustine, ove cisterne su otporne na koroziju, UV zračenje i izdržavaju ekstremne temperature.

Univerzalnost za sve potrebe: Širok spektar zapremina i mogućnost skladištenja raznih materija čini ih idealnim za:

  • Domaćinstva: Skladištenje pitke vode, kišnice za navodnjavanje, rezervne zalihe za slučaj nepredviđenih situacija.
  • Industriju: Skladištenje goriva, ulja, hemikalija, tečnosti za hlađenje i drugih industrijskih materijala.
  • Poljoprivredu: Skladištenje goriva, đubriva, pesticida, tečnosti za navodnjavanje i drugih poljoprivrednih potreba.

Mogu da se ukopavaju u zemlju ili da stoje na ravnoj podlozi. Prema zahtevu kupca ugrađujemo priključke za dovod i odvod, dimenzije rezervoara se mogu prilagoditi potrebama kupaca.

Tamo gde imate problem sa manjkom prostora ili želite da ih progurate kroz uži otvor preporučujemo Vozd komerc elipsaste rezervoare!