Plastični elipsasti rezervoari se rade uglavnom u vertikalnoj verziji sa i bez revizionog otvora, priključcima za dovod i odvod, nivokazima.

Elipsasti plastični rezervoari rade se u zapreminama od 500, 1000, 1500, 2000 i 2500 litara. Imaju ugrađen nivokaz za pokazivanje nivoa tečnosti. Najviše se koriste u stambenim objektima za snabdevanje vodom, tamo gde bi vertikalni rezervoari ili cisterne za vodu zauzimale mnogo više prostora.
Elipsati plastični rezervoari su izrađeni od polietilena visoke gustine PEHD postojani su na temperaturama od -30 do + 60 stepeni Celzijusa, ovaj materijal je stabilizovan na UV zračenje. Ne odaju miris, niti primaju miris materija koje se u njima nalaze, pa se mogu koristiti za:

  • Elipsasti plastični rezervoari za vodu
  • Elipsasti plastični rezervoari za gorivo
  • Elipsasti plastični rezervoari za naftu
  • Elipsasti rezervoari za skladištenje svih vrsta hemikalija

Mogu da se ukopavaju u zemlju ili da stoje na ravnoj podlozi. Prema zahtevu kupca ugrađujemo priključke za dovod i odvod, dimenzije rezervoara se mogu prilagoditi potrebama kupaca.

Tamo gde imate problem sa manjkom prostora ili želite da ih progurate kroz uži otvor preporučujemo Vozd komerc elipsaste rezervoare!